Zoek jij een muzikaal avontuur? Droom je van samen musiceren? Speel je piano, gitaar, trombone of een ander instrument? Dan is het nu je kans dit voort te zetten!

Sinds 2010 bestaat de muziek sectie van St. Martinus Dichteren uit twee onderdelen, de Drumband en de Stageband. De Drumband is te bewonderen op straat en de Stageband is een zittend orkest. Onder leiding van dirigent Henk Vruggink speelt de Stageband nu muziek uit de thema’s Soul, Musical en Nederlandstalig.

We zouden het fantastisch vinden om onze groepen uit te breiden met meer enthousiaste muzikanten. Blazers zijn welkom, maar ook muzikanten die piano of gitaar spelen. Zo kunnen we werken naar een meer Bigband achtige setting.

Zowel de Drumband als de Stageband werken samen met de muzikanten van St. Martinus Wehl. Onze groep bestaat uit jong en oud. We repeteren op donderdagavond van 19.30 tot 21.30 uur in basisschool de Kleine Prins. Kom een keer luisteren!

Het is handig als je je komst even van te voren meldt, dit kan bij Ilse de West, T: 06-51483544, M: dichteren.secretariaat@live.nl

Natuurlijk zijn ook de Vendeliers en Schutters altijd opzoek naar mensen die hun komen versterken. Meer informatie hier over of over de vereniging, klik hier